Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новий режим роботи податкової служби в області

опубліковано 25 червня 2020 о 15:51

На період дії карантину внесено зміни в режим роботи Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Оновлений графік роботи:

-  робочий день починається о 8 год. і триває до 17 год.;

-  у п’ятницю: з 8 год. до 15 год. 45 хв.;

-  перерва на обід – з 12 год. до 12 год. 45 хв.

Прийом відвідувачів працівниками ГУ ДПС у Закарпатській області, ЦОП та ДПІ управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів ГУ ДПС, залученими до обслуговування платників здійснюватиметься за таким графіком:

з понеділка по четвер з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., у п’ятницю – з 10 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв. Обідня перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., технічні перерви для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10-15 хв.

Такі зміни внесені в регламент роботи ДПС відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів, з урахуванням змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» та п. 4 наказу ДПС України від 23 червня 2020 року №294 «Про внесення змін до окремих наказів ДПС».

Звертаємо увагу платників податків, що надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС можна за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету. Лист має бути у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Звернення громадян також можна надіслати на електронну пошту zak.zvernennya0716@tax.gov.ua  у вигляді сканкопій чи фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання (реєстрації).

Отримати інформацію з питань оподаткування, стану обробки електронної звітності, роботи органів ДПС тощо можна за телефоном Контакт-центру ДПС 0800501007, а також у чатах популярних месенджерів Viber та Telegram.

Приєднатися до чатів ДПС можна:

-  з вебпорталу Державної податкової служби України, розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» https://tax.gov.ua/;

-  з сайту Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР) https://zir.tax.gov.ua/ , або його мобільної версії.

ДПС у Закарпатській області