Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Перечинської ДПІ продовжують інформувати платників про новації у сфері оподаткування

, опубліковано 30 листопада 2022 о 11:11

Працівники Перечинської ДПІ інформують відвідувачів податкової інспекції про нюанси одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами, про декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році, консультують щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи та сплати податкових зобов’язань.

Податківці інспекції продовжують роз’яснювати новації податкового законодавства, передбачені ЗУ від 30.11.2021 №1914 «Про внесення змін до ПКУ та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Також працівники ДПІ звертають увагу платників на використання в діяльності «Електронного кабінету платника», розповідають про функціональні частин Е-кабінету, щодо найпопулярніших сервісів Е-кабінету, щодо подання заяви за формою №20-ОПП, про отримання довідки про стан розрахунків з бюджетом, повернення помилково чи надміру сплачених платежів, щодо графіку роботи сервісу «Електронний кабінет» під час воєнного стану.

Відвідувачів ДПІ також інформують про застосування РРО/ПРРО, відповідальність, у разі незастосування РРО/ПРРО згідно законодавства для новостворених суб’єктів господарювання. Серед платників поширюються друковані листівки та пам'ятки.

За матеріалами Перечинської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області