Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Великоберезнянської ДПІ надають роз’яснення платникам щодо найпопулярніших сервісів Е-кабінету

опубліковано 29 березня 2023 о 15:23

Фахівці Великоберезнянської ДПІ інформують відвідувачів інспекції про користування ІТС «Електронний кабінет платника» під час робочих зустрічей та тренінгів. Податківці надають роз’яснення платникам щодо найпопулярніших сервісів Е-кабінету та щодо алгоритму подання заяв про бажання/відмову отримувати документ через «Електронного кабінету платника».

Для подання Заяви про бажання отримувати документ через Електронний кабінет або Заяви про відмову отримувати документ через Електронний кабінет необхідно здійснити вхід до приватної частини кабінету та, скориставшись режимом «Введення звітності», обрати, заповнити форму заяви (F/J 1391602 – Заява про бажання отримувати документ через Електронний кабінет або F/J 1391702 – Заява про відмову отримувати документ через Електронний кабінет) підписати та відправити заяву до контролюючого органу.

Відповідно до абзацу першого п.21 Наказу № 637 платник податків один раз протягом року може надіслати контролюючому органу через Електронний кабінет заяву про відмову отримувати документ через Електронний кабінет за формою з додатком 4 до Наказу № 637.

За матеріалами Великоберезнянської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області