Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Іршавської ДПІ консультують платників щодо використання електронних сервісів ДПС та декларування доходів

опубліковано 12 квітня 2024 о 14:47

Фахівці Іршавської ДПІ постійно роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства, зокрема консультують платників щодо використання електронних сервісів ДПС.

Нещодавно начальник Іршавської ДПІ Роман Жибак розповів платникам про особливості заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи за минулий рік, терміни її подання та сплати визначених податкових зобов’язань,а також ознайомив їх з актуальними змінами у податковій сфері.

У ході зустрічі обговорили ряд пріоритетних напрямів роботи ДПС в умовах воєнного стану. Одним із найактуальніших питань, залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників та забезпечення електронної взаємодії з органами ДПС.

Посадовець наголосив, що громадяни можуть дізнатися про нарахування майнових податків чи наявність податкового боргу за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та мобільного застосунку «Моя податкова» та сплатити відповідні суми до бюджету своєї громади, не очікуючи паперового податкового-повідомлення, яке надійде поштою. Користувачі, які завантажили додаток «Моя податкова», отримують послуги у смартфоні не витрачаючи часу на відвідування податкової.

В ході заходу присутні отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання та друковану продукцію.

Також Роман Жибак проінформував платників, що консультації з питань декларування громадянами доходів можна отримати у Центрі обслуговування платників Іршавської ДПІ.

За матеріалами Іршавської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області