Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Рахівської ДПІ провів робочу зістріч з керівництвом Рахівської міської ради

опубліковано 24 квітня 2024 о 16:52

Днями начальник Рахівської Державної податкової інспекції ГУ ДПС у Закарпатській області Андрій Арділан провів чергову робочу зустріч з виконуючим обовязки голови Рахівської міської ради Євгеном Молнаром та першим заступником голови Рахівської міської ради Іваном Молдавчуком.

В ході зустрічі говорили про напрями подальшої співпраці в частині інформування громадян про необхідність та важливість сплати до бюджету податків і зборів. Особливо важливим для громадян району є питання звірки об’єктів оподаткування земельним податком та податком на нерухоме майно.

Також посадовці окреслили напрями роз’яснювальної роботи з громадянами з питань погашення наявного податкового боргу (в т. ч. з незначними сумами податкового боргу до 3 060 гривень) та недопущення виникнення нового.

Андрій Арділан окремо нагадав керівництву міської ради, що до закінчення кампанії декларування 2024 залишилося декілька днів, зауважив, хто повинен подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2023 році, та розповів про терміни сплати і способи подання декларації. Окремо податківець звернув увагу на переваги сервісів від ДПС – «Електронний кабінет платника» та мобільний застосунок «Моя податкова».

За матеріалами Рахівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області