Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати конкурсу на заміщення вакантних посад в ГУ ДПС у Закарпатській області

опубліковано 16 липня 2021 о 15:20

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області інформують про результати конкурсу, оголошеного наказом ГУ ДПС у Закарпатській області від 30.06.2021 № 362 «Про оголошення конкурсу».

Переможцями проведеного конкурсу є наступні кандидати:

Носа Богдан Романович – на посаду старшого державного інспектора Ужгородського сектору організації роботи організаційно-розпорядчого управління (тимчасово, на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною) – 13,7 бала.

Матяш Олена Стефанівна – на посаду заступника начальника управління начальника відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном, погашення боргу з фізичних осіб та заборгованості з ЄСВ управління по роботі з податковим боргом – 27,1 бала.

Деяк Вікторія Федорівна – на посаду головного державного ревізора інспектора Виноградівського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом – 18,1 бала.

Ференс Руслана Василівна – на посаду старшого державного ревізора – інспектора Ужгородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб – 18 балів.

Ласлов Наталія Михайлівна – на посаду начальника відділу з надання адміністративних та інших послуг Берегівської державної податкової інспекції – 26,2 бала.

На заміщення вакантних посад головного державного ревізора – інспектора відділу перевірок у сфері торгiвлi та послуг управління податкового аудиту (2 посади), головного державного ревізора – інспектора відділу перевірок інших галузей економіки та трансфертного ціноутворення управління податкового аудиту та головного державного ревізоратора відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій, спрощеної системи оподаткування та аналізу контрольованих операцій управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків не подано заяви жодним кандидатом.

Не визначено переможців конкурсу, оскільки кандидати, що подали документи на конкурс, не пройшли конкурсний відбір, на заміщення наступних вакантних посад:

- головного державного ревізора-інспектора адміністрування юридичних осіб;

- старшого державного інспектора юридичного відділу;

- головного державного ревізора – інспектора інформаційно-аналітичного сектору;

- головного державного інспектора відділу матеріально-технічногозабезпечення управління інфраструктури та бухгалтерського обліку;

- старшого державного інспектора сектора відділу з питань запобігання та виявлення корупції.