Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці Тячівщини знатимуть більше про застосування одноразового добровільного декларування

, опубліковано 15 вересня 2021 о 15:29

Днями у Тячеві відбулася робоча зустріч начальника Тячівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області Євгенія Сими та голови Углянської територіальної громади Івана Немеша.

Під час зустрiчi Євгеній Сима ознайомив очільника ТГ з основними аспектами Закону України від 15 червня 2021 року № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детiнiзацiї доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Учасники зустрічі домовилися про співпрацю щодо популяризації застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів серед населення, шляхом розміщення на веб-сайті Углянської територіального громади актуальної інформації щодо норм закону у вигляді інфографіків.

Також під час заходу обговорили додаткові джерела наповнення дохідної частини бюджету Углянської територіальної громади. Учасники домовилися активізувати співпрацю у напрямку скорочення наявноï податкової заборгованості з місцевих податків та зборів, як додаткового резерву наповнення бюджету.

За матеріалами Тячівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області