Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перечинська ДПІ: щодо отримання ліцензії на право роздробної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

, опубліковано 15 вересня 2021 о 16:10

В Перечинській ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області проведено робочу зустріч з суб’єктом господарювання щодо отримання ліцензії на право роздробної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Податківці наголошують, що ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, видаються терміном на один рік.

Ліцензія видається за заявою суб'єкта господарювання.

У заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій, програмних реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), фіскальні номери програмних реєстраторів розрахункових операцій, які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в контролюючих органах.

Ліцензія або рішення про відмову в її видачі видається заявнику не пізніше 10 календарних днів з дня одержання зазначених у цьому Законі документів. У рішенні про відмову у видачі ліцензії повинна бути вказана підстава для відмови з посиланням на відповідні норми законодавства.

Також працівники податкової інспекції рекомендували суб’єкту господарювання, щоб бути в курсі всіх податкових новацій, підписатися на офіційні сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм, а також слідкувати за новинами на сайті Головного управління ДПС у Закарпатській області https://zak.tax.gov.ua/

За матеріалами Перечинської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області