Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виноградівська ДПІ: під час тренінгів – про електронні сервіси від ДПС

опубліковано 23 квітня 2024 о 11:19

Фахівці Виноградівської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області провели ряд зустрічей та тренінгів, під час яких роз’яснювали відвідувачам податкової інспекції різні аспекти оподаткування, особливості сплати майнових податків та порядок застосування електронних сервісів ДПС.

Під час тренінгів платники податків ознайомились з безкоштовними електронними сервісами ДПС України. Особливу увагу громадян податківці звернули на «Електронний кабінет платника». Наголосили, що цей сервіс дозволяє авторизованим платникам дистанційно переглянути податкові повідомлення – рішення на сплату майнових податків, зареєструвати програмний РРО, подати та переглянути подану звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом та іншу податкову інформацію. Також надали платникам податків практичні рекомендації у заповнення та поданні податкової звітності через «Е-кабінет».

Під час спілкування з платниками працівники акцентували, що виконати свій податковий обов’язок щодо подання декларації з метою декларування доходів чи повернення частини коштів з понесених витрат на навчання, а також переглянути податкові повідомлення-рішення з майнових податків чи МПЗ громадяни можуть не відвідуючи податкову, а скориставшись онлайн-сервісами ДПС, таких як згаданий «Електронний кабінет платника» чи мобільним застосунком «Моя податкова».

Однак, за потреби, платники можуть звертатись до центру обслуговування Виноградівської ДПІ, де можуть отримати додаткову консультаційно-роз’яснювальну інформацію.

За матеріалами Виноградівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області