Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ГОПА ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ

заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області
Державний службовець IV рангу

Народився 1 січня 1974 року у м. Івангород, Черкаська область.

Закінчив у 1995 році Ужгородський державний університет за спеціальністю фінанси і кредит, здобувши кваліфікацію економіст.

У податковій службі працює з липня 1993 року на посаді державного податкового інспектора відділу оподаткування державних і спільних підприємств Мукачівської ОДПІ ДПА у Закарпатській області.

З січня 1994 року – державний податковий інспектор відділу податків та зборів з юридичних осіб Мукачівської ОДПІ ДПА у Закарпатській області.

З липня 1994 року – головний державний податковий інспектор відділу податків та зборів з юридичних осіб Мукачівської ОДПІ ДПА у Закарпатській області.

З листопада 1996 року – головний державний податковий ревізор-інспектор відділу примусового стягнення податків управління справляння податків і зборів з юридичних осіб Мукачівської ОДПІ ДПА у Закарпатській області.

З квітня 1997 року – завідуючий сектору контрольних постів – головний державний податковий інспектор Мукачівської ОДПІ ДПА у Закарпатській області.

З квітня 1998 року – головний державний податковий інспектор – завідуючий сектором контрольних постів відділу прямих і непрямих податків Мукачівської ОДПІ ДПА у Закарпатській області.

З січня 2003 року – заступник голови правління по загальним питанням ЗАТ СП «Котнар».

З вересня 2006 року – заступник голови правління ЗАТ СП «Котнар».

З липня 2007 року – заступник голови ДПА у Закарпатській області.

З червня 2010 року – начальник РУ ДСАТ ДПС України у Закарпатській області.

З липня 2013 року – начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

З листопада 2014 року – перший заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Наказом Державної податкової служби України від 4 січня 2021 року №21-о призначено заступником начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.