Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Виноградівщині обговорили новації податкового законодавства

, опубліковано 23 січня 2014 о 18:22

«Практика застосування змін до Податкового кодексу України», – саме на таку тему сьогодні проведено загальний  семінар у Виноградівського районі.

Семінар відвідали 69 платників податків: бухгалтери, керівники підприємств та підприємці.

Начальник ДПІ у Виноградівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Тетяна Граб, перед тим як розпочати практичне роз’яснення податкових новорічних нововведень, розповіла присутнім про основні стратегічні напрямки роботи утвореного більше року тому Міністерства доходів і зборів України. Серед яких одні з основних  налагодження партнерських стосунків з громадськістю, а також реалізація нових прогресивних методів обслуговування платників податків.

Після цього, про зміни, що вступили в дію з 1 січня 2014 року, розповідали голова Ради ТВ ВГО Асоціації платників податків у Закарпатській області Марта Волощук та начальник інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Закарпатській області Алла Дацюк.

Окремо доповідачі зупинилися на змінах щодо обліку та реєстрації платників податків, вдосконалення деяких положень оподаткування податку на прибуток підприємств, спрощеної системи адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, питання щодо оподаткування нерухомого майна відмінного від земельної ділянки та декларування доходів громадян отриманих у 2013 році.

Директор Закарпатської філії ДП «Сервісно-видавничий центр Міндоходів України» Володимир Москаленко у своєму виступі розповів, що передплатники журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України» мають можливість у друкованому виданні постійно ознайомлюватись з актуальними питаннями податкового, митного, а також законодавства про єдиний соціальний внесок.

Наприкінці семінару Марта Волощук та Алла Дацюк відповідали на запитання платників податків та надавали практично-індивідуальні консультації.

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області