Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нововведення в податковому законодавстві обговорили на Мукачівщині

, опубліковано 25 січня 2014 о 17:08

Зустріч з представниками бізнесу Мукачівщини провели заступник начальника Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Роман Жибак, Голова ТВ АППУ у Закарпатській області Марта Волощук та начальник інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Закарпатській області Алла Дацюк.

Тема зустрічі: «Нові послуги, електронні сервіси, застосування окремих норм Податкового кодексу України, що набули змін з 1 січня 2014 року».

«Як показує практика, спільні зустрічі органів доходів і зборів з бізнесом допомагають побудувати конструктивний діалог. Адже вони дають нам з вами такі можливості: вам, як представникам бізнесу – висловити або надати свою пропозицію чи озвучити питання, які вас турбують. Нам, як представникам органів влади, – дають можливість почути оцінку ситуації з першоджерел та знайти оптимальне рішення», – зазначив на початку зустрічі Роман Жибак.

У свою чергу, Голова ТВ АППУ у Закарпатській області Марта Волощук поінформувала присутніх, що за роки діяльності Асоціації платників податків була проведена велика робота з побудови своєрідного «містка» партнерських взаємовідносин між органами державної влади та платниками податків.

– Асоціація і надалі продовжує працювати задля підтримки атмосфери прозорості у стосунках платників податків з органами які реалізують податкову політику, сповідуючи принципи взаємної відповідальності між органами влади та бізнесом, – зазначила вона.

Про нові послуги та інновації Міністерства доходів і зборів України, електронні сервіси, застосування окремих норм Податкового кодексу України, що набули змін з 1 січня 2014 року, та інші новації законодавства, розповіла начальник інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Закарпатській області Алла Дацюк.

На завершення зустрічі Роман Жибак додав, що «ми, як орган доходів і зборів, й надалі будемо підтримувати партнерський діалог, цінувати та поважати один одного, а всі питання, які виникатимуть – обов’язково вирішимо».

Працівники Міндоходів кожному з учасників зустрічі вручили брошури: «Сервіс для платників» і «Права та обов’язки платника податків та контролюючих органів».

За матеріалами Мукачівської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області