Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія в розпалі, один мільйонер на Виноградівщині

, опубліковано 02 квітня 2014 о 12:41

До ДПІ у Виноградівському районі подано 170 декларацій про майновий стан та доходи громадянами, які зобов’язані декларувати доходи, та тими, які мають право на отримання податкової знижки.

Згідно з поданими деклараціями до сплати задекларовано 350,7 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Зокрема, 7 декларацій подано громадянами, які одержали дохід від продажу рухомого та нерухомого майна; 10 громадянами, які одержали дохід у вигляді спадщини.

Один громадян задекларував одержані доходи в сумі більше 1 млн. гривень і сплатив 301,9 тис. грн. податку.

Подано 126 декларацій для отримання податкової знижки. До повернення з бюджету підлягає 115,3 тис. гривень.

При цьому,  фахівці ДПІ у Виноградівському районі  ГУ Міндоходів у Закарпатській області  нагадують громадянам, які здають в оренду власну нерухомість (квартири, будинки, кімнати тощо), що вони зобов’язані самостійно нарахувати  та сплачувати  до бюджету податок на доходи з фізичних осіб за ставкою 15% або 17%.

Річна податкова декларація подається до державної інспекції за місцем проживання (реєстрації) громадянина по закінченню звітного календарного року  до 1 травня.

Відтак фізична особа зобов’язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій декларації.

      За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

ГУ Міндоходів у Закарпатській області