Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Виноградівщині із задекларованого найбільше доходів, понад 2 млн. грн., від отриманих подарунків та спадщини

, опубліковано 08 квітня 2014 о 10:00

В ДПІ у Виноградівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області інформують, що 30 громадян, які проживають у районі задекларували  доходи, отримані у вигляді подарунків та спадщини, а це дохід в сумі понад 2 млн. 323 тис. грн.

Всього за підсумками перших трьох місяців 2014 року відзвітували про майновий стан і отримані доходи 348 громадян. З них один нерезидент задекларував майже 835 тис. грн. доходу, інший відобразив 115,7 тис. грн. інвестиційного прибутку, ще двоє громадян від реалізації рухомого майна задекларували близько 145 тис. грн. 

Крім того, до ДПІ у Виноградівському районі дванадцять громадян подали декларації де зазначили, що від реалізації нерухомого майна отримали в 2013 році 939,3 тис. грн. доходу. Чотирнадцять громадян 1млн. 248 тис. грн. зазначили в декларації про майновий стан та доходи у графі «Інші доходи». Семеро громадян від здачі в найм нерухомого майна задекларували 91 тис. грн.,  з яких не було сплачено податку. 

Отож, підсумовують в ДПІ у Виноградівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області загальна сума доходів, задекларованих з початку року громадянами, становить 5 млн. 698 тис. гривень. До бюджету згідно з поданими деклараціями надійде 286,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Разом з тим, 242 громадяни подали декларації з метою реалізації права на отримання податкової знижки, до повернення задекларовано 339,4 тис. гривень. Протягом трьох місяців цього року з бюджету вже повернуто 68  громадянам 59 тис. грн.

Новацією деклараційної кампанії 2013 року є можливість подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді. Цим сервісом у Виноградівському районі скористались 15 декларантів.

Нагадаємо, податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2013 році, необхідно подати до 1травня поточного року, а для тих громадян, які бажають отримати податкову знижку – упродовж всього року.

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

 ГУ Міндоходів у Закарпатській області