Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Берегівщина, зустрічі з платниками на тему «Декларування – 2014»

, опубліковано 08 квітня 2014 о 10:35

Про основні аспекти декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році, працівники Берегівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області розповіли під час зустрічі з громадянами, суб’єктами господарської діяльності Великобийганської сільської ради.

Зокрема, заступник начальника Берегівської ОДПІ Володимир Вовчанський проаналізував діяльність суб’єктів господарювання, які знаходяться на території В.Бийганської сільської ради та шляхи наповнення місцевого бюджету, а начальник відділу доходів і зборів з фізичних осіб Магдалина Янчик зазначила, що податкову декларацію про майновий стан і доходи, одержані громадянами в 2013 році, необхідно подати до 1 травня 2014 року до територіального органу Міндоходів, зробити це також можна і в електронному вигляді, – додала вона. Роз’яснили фахівці присутнім і те, що вони, громадяни, мають обов'язок та право подавати декларації.

Платники мали змогу поспілкуватись з фахівцями та отримати відповіді на свої запитання. Окремі громадяни повідомили, що завдяки зустрічі дізнались, що повинні сплатити податок за отриманий спадок у 2013 році. Також батьки студентів, дізнались, що мають право на податкову знижку на суму коштів, сплачених на користь закладів освіти для компенсації вартості здобуття освіти своїх дітей.

Після проведення заходу фахівці інспекції розповсюдили серед підприємців брошури «Декларування доходів громадян» та листівки «Декларуй. Україну будуй!», з яких ті можуть так само почерпнути чимало корисної інформації.

За матеріалами Берегівської ОДПІ

 ГУ Міндоходів у Закарпатській області