Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо отримання інформаційно-довідкових послуг від ДПС у період карантину

опубліковано 29 липня 2021 о 11:35

Інформаційно-довідковий департамент ДПС: 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів – за тарифами операторів мобільного зв’язку).

Для отримання інформаційно-довідкових послуг у період карантину телефонуйте з 8:00 до 18:00 години, для інформаційної підтримки з питань застосування програмних РРО до 20:00 години, крім суботи, неділі та святкових днів.

Залишити повідомлення на сервіс «Пульс» про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», а також надати інформацію відповідно до Закону України «Про очищення влади» громадяни можуть обравши кнопку 5

та натиснути:

Кнопка 1 – залишити інформацію на сервіс «Пульс»;

Кнопка 2 - залишити повідомлення громадянами про можливі факти вчинення працівниками органів ДПС корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції»;

Кнопка 3 - залишити інформацію про особу, стосовно якої проводиться перевірка, щодо поширення на неї заборон відповідно до ЗУ «Про очищення влади».

Громадяни можуть викласти усне звернення відповідно до Закону України «Про звернення громадян» натиснувши кнопку 6.

Для залишення інформації працівниками ДПС, які бажають повідомити про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» іншою особою ДПС необхідно натиснути на кнопку 7.

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру ДПС зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13.

Електронна пошта: idd@tax.gov.ua (для отримання інформаційно-довідкових послуг без використання кваліфікованого електронного підпису).

Контакт-центр у Telegram https://t.me/DPS_ContactCenter_bot і через Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс.