Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Школярі Тячева тепер знають, як працюють податкові органи їхнього міста

, опубліковано 27 листопада 2019 о 09:55

Сьогодні, 27 листопада 2019 року, в рамках проведення Дня відкритих дверей до Тячівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області з екскурсією навідалися учні 9-х класів Тячівської ЗОШ №2 І-ІІІ ст.

Заступник начальника Тячівського управління, начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Роман Шупа розповів учням про сучасну податкову систему України, проведення реформ у сфері політики органів ДПС та основні завдання органів ДПС.

Старший державний інспектор з правових питань Марина Банк розповіла присутнім про основні аспекти державного сервісу – «держава у смартфоні», що стосуються податкової служби. Основною метою якого є побудова партнерських відносин між податковою як сервісом, і платником –як клієнтом. Про пріоритетні напрями діяльності податкової служби –підвищення рівня добровільної сплати податків за рахунок надання платникам швидкого, комфортного та якісного сервісу тощо.

Старший державний інспектор з забезпечення роботи Сніжана Даруда ознайомила учнів зі структурою органів ДПС та Тячівського управління, зокрема, провела екскурсію структурними підрозділами управління та розповіла про їх напрямки роботи.

Начальник Тячівської ДПІ Іван Змерега розповів учням про основні завдання та функції діяльності ДПІ, провів учнів до Центру обслуговування платників де наочно показав як здійснюється сервісне обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг.

Податківці Тячева наголошують, що формування та розвиток податкової культури в молоді є надзвичайно актуальними, адже сьогодні важливо виховати майбутнє покоління як сумлінних платників податків. До того ж поєднання діяльності навчальних закладів і податкових органів дадуть можливість підготувати кваліфікованих фахівців, здатних вирішувати складні завдання.

За інформацією Тячівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Школярі Тячева тепер знають, як працюють податкові органи їхнього міста