Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти знайомились з роботою податкових органів у Хусті

, опубліковано 28 листопада 2019 о 10:10

Днями в Хустському управлінні ГУ ДПС у Закарпатській області пройшов День відкритих дверей для студентів третього курсу Закарпатського лісотехнічного коледжу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».

Заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Хустського управління Володимир Пасічник провів для студентів лекцію. Ознайомив молодь з історією виникнення та застосування понять «податки», «податкова система», «бюджет», взаємозалежність між цими категоріями, а також розповів основні етапи становлення податкової системи та принципи модернізації Державної податкової служби України. Фахівець акцентував увагу молоді на ролі податків у наповненні казни держави, розповів про вдосконалення системи обслуговування платників, комфортність та практичність сучасних електронних сервісів Державної податкової служби.

Студентам було проведено навчальну екскурсію приміщеннями інспекції, під час якої вони вивчили структуру Хустської ОДПІ, її функції та особливості роботи.

Також студенти завітали до Центру обслуговування платників, де ознайомилися з цілями, принципами роботи Центру, дізналися, що саме в ЦОП зосереджені всі адміністративні послуги, необхідні платникам податків: реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як платників податків, видача довідок, свідоцтв, реєстрація РРО тощо.

Податківці Хуста переконані, що прозоре та відкрите спілкування працівників податкових органів із молоддю дозволяє розширити кругозір майбутніх спеціалістів у сфері оподаткування, надає їм можливість отримати знання та навички застосування податкового законодавства, і є запорукою конструктивної співпраці на майбутнє.

За інформацією Хустського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Студенти знайомились з роботою податкових органів у Хусті