Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Школярам Рахова розповіли про адміністрування, сплату та сервісне обслуговування платників податків

, опубліковано 29 листопада 2019 о 15:52

Працівники податкових органів Рахівщини провели День відкритих дверей для молодого покоління – школярів ознайомили з роботою Рахівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області.

Молоді розповіли про нові сервіси, якими можуть користуватись громадяни та суб’єкти господарської діяльності в Рахівському районі, про головні завдання, які зараз стоять перед податковим органом: систему наповнення бюджету, адміністрування податків, зборів та єдиного соціального внеску. Школярі мали змогу побачити як видаються довідки, приймається звітність та надаються консультації.

У ході діалогу фахівці відповідали на питання, що цікавили учнів. А цікавили їх: нові сервіси, оподаткування та відповідальність за порушення податкового законодавства.

Податківці Рахівщини зазначають, що сьогодні, як ніколи, важливо виховувати в молоді податкову культуру та самосвідомість громадян. Адже робота з молодим поколінням – важливий елемент формування позитивного іміджу Державної податкової служби. А прозоре, відкрите спілкування є запорукою довіри і конструктивної співпраці на майбутнє.

За матеріалами Рахівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Школярам Рахова розповіли про адміністрування, сплату та сервісне обслуговування платників податків