Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутнє – за молоддю. Студенти Виноградівського коледжу МДУ завітали в гості до податківців

, опубліковано 29 листопада 2019 о 14:21

В рамках Дня відкритих дверей, для студентів Виноградівського коледжу Мукачівського державного університету проведено навчальну екскурсію.

Начальник Виноградівської ДПІ Виноградівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Ціцей Г.П. ознайомила молодь з роботою Центру обслуговування платників. Студентам наочно показали, як відбувається надання адміністративних послуг та сервісне обслуговування платників податків.

Старший державний інспектор з правових питань Виноградівського управлінням ГУ ДПС у Закарпатській області Сігетій Н.М. розповіла про нормативно-правові акти, якими керуються у своїй діяльності працівники управління.

Старший державний інспектор з забезпечення роботи Виноградівського управлінням ГУ ДПС у Закарпатській області Мисар С.О. ознайомила студентів з структурою Виноградівського управління та провела екскурсію структурними підрозділами, розповівши про їх роботу.

Варто зазначити, що практика проведення таких зустрічей зі студентами доволі поширена в податкових органах Закарпаття, адже це можливість для студентів отримати кваліфіковані відповіді на актуальні запитання, всебічно дізнатися про діяльність ДПС у житті держави та області, а роз’яснення практичних дій та робочих буднів податківців, можливо, зацікавить їх після отримання освіти працевлаштуватись у ДПС.

За інформацією Виноградівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Майбутнє – за молоддю. Студенти Виноградівського коледжу МДУ завітали в гості до податківців