Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

МАТЬОЛА ІЛЛЯ ІЛЛІЧ

заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області
Державний службовець IV рангу

Народився 7 червня 1973 року у с. Лалово, Мукачівський район, Закарпатська область.

Закінчив у 1995 році Ужгородський державний університет за спеціальністю викладач фізики, здобувши кваліфікацію фізик. У 1998 році закінчив Мукачівський кооперативний технікум за спеціальністю бухгалтерський облік і аудит, здобувши кваліфікацію бухгалтер. У 2012 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю правознавство, здобувши кваліфікацію юрист.

У податковій службі працює з лютого 1996 року на посаді старшого державного податкового ревізора-інспектора відділу податкових розлідувань державної податкової інспекції по м.Мукачево, Закарпатської області.

З листопада 1996 року – головний державний податковий ревізор-інспектор відділу дослідчих перевірок Мукачівського міжрайонного відділу податкової міліції управління податкової міліції державної податкової адміністрації у Закарпатській області.

З серпня 1999 року – начальник відділу примусового стягнення податків Мукачівської об’єднаної державної податкової інспекції, Закарпатської області.

З січня 2003 року – заступник начальника інспекції – начальник відділу стягнення податкової заборгованості Хустської об’єднаної державної податкової інспекції, Закарпатської області.

З квітня 2005 року – начальник державної податкової інспекції у Виноградівському районі, Закарпатської області.

З квітня 2007 року – заступник голови державної податкової адміністрації у Закарпатській області.

З лютого 2012 року – начальник державної податкової інспекції у Тячівському районі Закарпатської області Державної податкової служби.

З травня 2013 року – начальник державної податкової інспекції у Тячівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

З січня 2015 року – перший заступник начальника державної податкової інспекції у Тячівському районі Головного управління ДФС у Закарпатській області.

З вересня 2015 року – начальник державної податкової інспекції у Тячівському районі Головного управління ДФС у Закарпатській області.

З листопада 2018 року – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області.

З липня 2019 року – в.о. начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.

З червня 2020 року – начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Наказом Державної податкової служби України № 2383-о від 13 грудня 2021 року призначений застуником начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Приймальня: (0312) 61-43-70;

Електронна пошта: zak.official@tax.gov.ua