Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 07 лютого 2020 о 12:33

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова № 996) при Державній податковій службі України утворюється Громадська рада.

12 лютого 2020 року о 16:00, за адресою: м. Ужгород, вул. Августина Волошина,52 відбудуться установчі збори з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області.

Відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою № 996, формування громадської ради на установчих зборах здійснюється шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів до складу громадської ради, які допущені ініціативною групою до участі в установчих зборах та особисто присутні на них.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Державної податкової служби України від 17.10.2019 № 123, сформувала список кандидатів до складу Громадської ради при ДПС, які можуть брати участь в установчих зборах, з якими ви можете ознайомитись на субсайті Територіальні органи ДПС у Закарпатській області у розділі «ДПС у регіоні / Громадська рада / Ініціативна група / Повідомлення». Відповідно до вимог Постанови № 996 також розміщено наявну інформацію про ІГС та їх кандидатів(для ознайомлення).

Реєстрація учасників розпочинається о 15:30 та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

Прохання: будьте відповідальними, поважайте інших учасників установчих зборів; зважайте на обставини, розрахуйте час і вчасно прибудьте на установчі збори.

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефоном: (050) 690-40-83.

Додаткові матеріали:

Порядок денний

Список кандидатів до складу Громадської у ради

Інформація про ІГС та їх кандидатів

Протокол засідання