Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перелік та зразки документів

опубліковано 15 листопада 2019 о 11:16

Повідомляємо, що з метою належної організації заходів з формування складу Громадської ради при  ГУ ДПС у Закарпатській області 14.11.2019 відбулося перше засідання Ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області.

Під час засідання затверджено текст повідомлення про спосіб формування складу Громадської ради при ГУ ДПС у Закарпатській області та її кількісний склад, а також зразки заяв та додатків до неї (додаються).

Документи на паперових носіях необхідно надсилати засобами поштового зв’язку або подавати через скриньку для кореспонденції ГУ ДПС у Закарпатській області до 23 грудня 2019 року  за адресою: вул. Волошина,52 м.Ужгород, 88000, ГУ ДПС у Закарпатській області, Ініціативній групі з формування складу Громадської ради при ГУ ДПС у Закарпатській області, та їх електронні копії (скановані у форматі PDF) необхідно надсилати на електронну адресу: pressa07@ukr.net.

Відділ комунікацій ГУ ДПС у Закарпатській області

Додаткові матеріали

- Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області (Завантажити)

- Перелік документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в Установчих зборах (Завантажити)

- Зразки документів, які необхідно подати до  ГУ ДПС у Закарпатській області (Завантажити)