Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області

, опубліковано 08 грудня 2022 о 10:34

Напередодні, 7 грудня 2022 року, в Ужгороді відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області. В заході взяв участь Ілля Матьола – заступник начальника ГУ ДПС у Закарпатській області.

Під час засідання члени Громадської ради обговорили актуальні податкові питання, новації та законопроекти, які покликані підтримати бізнес у період воєнного стану. Крім того, члени Громадської ради позитивно відзначили законодавчі новації, які передбачають пільги для суб’єктів господарювання, дають змогу підприємцям ефективніше працювати, а відтак сумлінно сплачувати податки.

Зокрема, члени Громадської ради обговорили зміни до податкового законодавства. Зокрема йшлося про те, що у Верховній Раді України зареєстровано Проект Закону №8226 від 24.11.2022 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо особливого режиму оподаткування окремих платників третьої групи єдиного податку». Наразі законопроєкт опрацьовується в комітеті.

Варто зазначити, що Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області постійно слідкує за змінами податкового законодавства, за проектами податкових законів, які виносяться на розгляд Верховної Ради України. Члени Громадської ради намагаються пропонувати народним депутатам максимально якісні та ефективні рішення, які, не заважаючи на воєнний стан, впливають як на розвиток бізнесу та інвестиційний клімат в нашому краї так і на сумлінне виконання платниками своїх податкових обов’язків.

ДПС у Закарпатській області