Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Хустські податківці роз’яснювали платникам деталі «податкової амністії» та аспекти застосування РРО

, опубліковано 17 лютого 2022 о 15:30

Фахівці Хустської ДПІ продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо популяризації проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних ïм активів.

Так, проведено робочу зустріч з фізичними особами по питанню добровільного декларування активiв та сплати одноразового збору до бюджету.

Зокрема, під час зустрічі учасники обговорили питання щодо особливостей застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб; порядок подачі одноразової добровільної декларації в електронному вигляді; суб'єкти та об'єкти оподаткування; порядок роботи на вебпорталі ДПС для перегляду рубрики запитання-відповіді щодо одноразового добровільного декларування.

Також, ході зустрічі податківці проінформували присутніх про застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку 2-4 групи з 01 січня 2022 року, користування платниками податків ITC «Електронний кабінет» та звернули увагу, що ознайомитися із змінами до податкового законодавства можна підписавшись на сторінки ДПС у соціальних мережах.

За матеріалами Хустської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області