Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Хустщини роз’яснювали громадянам, як відкрити свій бізнес

, опубліковано 04 жовтня 2019 о 11:20

Днями начальник Хустської ДПІ Попович Тетяна взяла участь в засіданні комісії у Хустському районному центрі зайнятості. Комісія серед іншого розглядала питання надання допомоги безробітним громадянам для запровадження свого бізнесу та зайняття підприємницькою діяльністю.

Представник податкового органу залучався на засідання комісії, зокрема, з метою надання роз’яснень стосовно необхідних умов для здійснення підприємницької діяльності, сплати податків, легалізації найманих працівників тощо.

Також під час «круглого столу» в с. Шаян, на Хустщині, начальник ДПІ говорила підприємцям, діяльність яких пов’язана зі сферою туризму, про важливість сплати туристичного збору та належного оформлення земельних ділянок, які використовуються для надання туристичних послуг. Адже важливо, що туристичний збір та земельний податок – важливі джерела для наповнення місцевої скарбниці.

У податкових органах краю наголошують, що завжди відкриті до конструктивного діалогу з громадянами та завжди готові надати майбутнім підприємцям будь-яку допомогу у межах своєї професійної компетенції.

За матеріалами Хустського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області