Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Берегівщині радять платникам спілкуватися з Податковою службою дистанційно

, опубліковано 24 грудня 2020 о 13:20

Про можливість спілкування через «Електронний кабінет платника» та новий електронний сервіс Державної Податкової Служби України «InfoTAX», днями спілкувалися начальник Берегівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області Петро Дудаш та голова Великобейганської ОТГ Ганна Нодь.

Петро Дудаш наголосив, що користуючись «Електронним кабінетом» платники податків можуть вести документообіг та сплачувати податки онлайн, що значно економить їх дорогоцінний час.

Ще однією з новацій Податкової служби є запроваджений на початку листопада електронний сервіс «InfoTAX». Через месенджери Telegram та Viber платники податків отримали можливість дізнатись про: стан розрахунків з бюджетом; реєстраційні та облікові дані; про результати обробки документів; про строки подання звітності та сплати податків.

З січня 2021 року буде запроваджено наступний етап у розвитку сервісу, тож платники, до вже доступного функціоналу отримають ще ряд інших можливостей.

Для доступу до нового сервісу необхідно у відповідному месенджері (наприклад, Telegram) знайти InfoTAX (https://t.me/infoTAXbot), в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу.

Підписатись на телеграм-канал ДПС можна за посиланням https://t.me/tax_gov_ua.

За матеріалами Берегівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області