Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Великоберезнянської ДПІ проводять робочі зустрічі щодо актуальних податкових питань

, опубліковано 14 червня 2021 о 16:41

Протягом 8-9 червня 2021 року працівники Великоберезнянської ДПІ провели робочі зустрічі з керівництвом та працівниками адмінуправління ТОВ «Березнянка», Великоберезнянського державного лісгоспу, а також навчальний тренінг для фізичної особи-підприємця.

В ході заходів податківці навчали платників податків практичним  навичкам використання Електронного кабінету, можливості дистанційного подання заяви до ДПС в електронній формі та декларації на отримання податкової знижки, отримання актів взаємозвірки про стан розрахунків з бюджетом.

Також працівники інспекції провели зустріч з керівником фінансового відділу Ставненської територіальної громади з питань забезпечення належного рівня ефективності адміністрування податків та обов'язкових платежів, а також прийняття ставок місцевих податків і зборів відповідно до внесених змін до п. 12.3 статті 12 Податкового кодексу Законом України «Про внесення змін до ПКУ щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

За матеріалами Великоберезнянської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області