Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Іршавські податківці проводять робочі зустрічі з представниками Зарічанської територіальної громади

, опубліковано 09 липня 2021 о 15:41

Керівництво та фахівці Іршавської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Закарпатській області проводять робочі зустрічі з представниками територіальних громад щодо місцевих податків і зборів.

Податкове відомство зацікавлене в співпраці з територіальними громадами і готове їм допомагати, в межах чинного законодавства, всіма можливими засобами. Зараз найбільшу увагу приділяють на прийняття рішень про встановлення місцевих податків та зборів, а також порядок їх оприлюднення.

Наразі у рад ще є час, за який вони мають прийняти рішення про встановлення на 2022 рік ставок місцевих податків і зборів. Прийняти рішення необхідно до 15 липня, а офіційно оприлюднити до 25 липня 2021 року. Також, радам необхідно надіслати до ДПС інформацію про ставки та пільги по податках у десятиденний строк з дня прийняття рішень, але не пізніше 25 липня 2021 року в електронному вигляді, затвердженому Постановою КМ України від 28.12.2020 № 1330 «Про затвердження Порядку та форм надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів».

В ході робочої зустрічі фахівці ДПС відповіли на запитання, які найбільше цікавили представників Зарічанської територіальної громади та закликали слідкувати за інформаційними повідомленнями податкової на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/tax.zakarpatia/ та сайті https://zak.tax.gov.ua/ щоб бути в курсі актуальних норм податкового законодавства.

За матеріалами Іршавської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області