Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Ужгородської ДПІ радять платникам та громадянам активніше користуватись електронними сервісами від ДПС

, опубліковано 30 листопада 2022 о 10:54

Працівники Ужгородської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області інформують відвідувачів податкової інспекції, що з метою якісного обслуговування платників та забезпечення швидкого і комфортного процесу адміністрування податків, на офіційному веб-порталі ДПС України діють електронні сервіси, якими сьогодні користуються більшість платників податків.

Зокрема, за допомогою приватної частини сервісу «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.sfs.gov.ua) існує можливість отримання інформації про суми виплачених доходів та утриманих податків з ДРФО. Ця інформація, зокрема, необхідна для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, і набуває особливої актуальності в період проведення кампанії декларування. У таких випадках робота з електронним сервісом в особистому кабінеті здійснюється з використанням електронного цифрового підпису.

Ужгородська ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області радить платникам та громадянам активніше користуватись електронними сервісами, особливо в період військового стану, адже це зручно, швидко та значно економить час.

 За матеріалами Ужгородської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області