Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пройшла робоча зустріч начальника Рахівської ДПІ з головою Богданської сільської територіальної громади

, опубліковано 27 січня 2023 о 15:16

Днями відбулася робоча зустріч начальника Рахівської ДПІ Андрія Арділана з головою Богданської сільської територіальної громади Степаном Мільчевичем та керівниками структурних підрозділів Богданської сільської ради.

Під час зустрічі учасники обговорили актуальні питання податкового законодавства, а також нюанси погашення податкового боргу в районі. Було наголошено, що для забезпечення зменшення заборгованості до бюджетів, слід інформувати платників про незначні суми боргу.

Начальник ДПІ нагадав присутнім про одноразове добровільне декларування доходів громадян, яке продовжено до 1 березня 2023 року, про старт деклараційної кампанії отриманих доходів громадян за 2022 рік, застосування РРО/ПРРО тощо.

Податківці звернули увагу працівників Богданської сільської ради, що для зручності та спрощення процедури декларування доходів на офіційному вебпорталі ДПС в «Електронному кабінеті платника» у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи», «Одноразова(спеціальна) добровільна декларація». За допомогою цих сервісів можна заповнити відповідну декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді.

За матеріалами Рахівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області