Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виноградівська ДПІ: під час зустрічі – про основні аспекти одноразового добровільного декларування

опубліковано 16 лютого 2023 о 15:46

Днями у Виноградівській ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області проведено зустріч з платниками податків Виноградівщини.

Під час зустрічі податківці розповіли присутнім про основні аспекти одноразового добровільного декларування активів, зокрема, хто може скористатися таким правом та в який спосіб і терміни, до яких необхідно подати декларацію.

Фахівці ДПІ акцентували увагу на тому, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі.

«Для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації», – повідомив начальник відділу податкових сервісів Виноградівської ДПІ Віталій Скоблей.

Також громадяни дізналися, що декларант звільняється від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності у випадку декларування таких активів.

Під час зустрічі податківці надали вичерпні відповіді на запитання платників на тему одноразового добровільного декларування.

За матеріалами Виноградівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області