Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Тячеві податківці радять платникам спілкуватися з ДПС у форматі онлайн

опубліковано 19 травня 2023 о 14:54

Фахівці Тячівської ДПІ інформують платників про "Електронний кабінет платника", який є найпопулярнішим електронним сервісом ДПС України. За його допомогою як юридичні, так і фізичні особи мають можливість спілкуватися з податковими органами онлайн.

Податківці роз’яснюють відвідувачам податкової інспекції, що з метою якісного обслуговування платників та забезпечення швидкого і комфортного процесу адміністрування податків на офіційному веб-порталі ДПС України діють електронні сервіси, якими сьогодні користуються більшість платників податків. Зокрема, за допомогою приватної частини сервісу «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.sfs.gov.ua) існує можливість отримання інформації про суми виплачених доходів та утриманих податків з ДРФО для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи. Зазначена інформація набуває особливої i актуальності в період проведення кампанії декларування. В цих випадках, робота з електронним сервісом в особистому кабінеті здійснюється використанням електронного цифрового підпису.

У Тячівській ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області радять громадянам активніше користуватись електронними сервісами, особливо в період військового стану, адже це зручно, швидко та значно економить час.

За матеріалами Тячівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області