Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці ДПІ у місті Ужгороді розповідають платникам про можливості «Електронного кабінету платника»

опубліковано 19 травня 2023 о 15:38

Податківці ДПІ у місті Ужгороді ГУ ДПС у Закарпатській області інформують платників про можливості «Електронного кабінету платника». Зокрема, за допомогою приватної частини популярного електронного сервісу від ДПС можна подати податкову звітність в електронному вигляді, автоматично перевірити заповнену звітність на наявність арифметичних помилок та оновлення версій форматів документів, які є підставою для нарахування і сплати податків.

Також у Електронному кабінеті платник може переглянути особисту інформацію: реєстраційні та ідентифікаційні дані, дані податкового обліку та реєстрів, дані щодо розрахунків з бюджетом.

Крім того, можна надіслати в електронному вигляді листи, запити за встановленими формами та отримання інформації, переглянути раніше подану звітність та квитанції про приймання та обробку податкової звітності, інформаційні повідомлення, кореспонденцію тощо.

Платники ПДВ в приватній частині Електронного кабінету можуть переглянути реквізити рахунка у системі електронного адміністрування ПДВ, у вкладці «Дані про банківські рахунки» режиму «Облікові дані платника» та у вкладці «Реєстр транзакцій» режиму «Система електронного адміністрування ПДВ».

Вхід до сервісу «Електронний кабінет платника» здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал Державної податкової служби України https://tax.gov.ua.

За матеріалами ДПІ у м. Ужгороді

ГУ ДПС у Закарпатській області