Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася робоча зустріч начальника Рахівської ДПІ зі старостою села Верхнє Водяне Великобичківської ТГ

опубліковано 06 лютого 2024 о 11:22

Днями відбулася робоча зустріч начальника Рахівської державної податкової інспекції Андрія Арділана зі старостою села Верхнє Водяне Великобичківської територіальної громади Дмитром Шімоном та працівниками підрозділів сільської ради.

Під час зустрічі начальник ДПІ повідомив що розпочато кампанію декларування громадянами доходів одержаних протягом 2023 року, яка триватиме до 1 травня 2024 року.

Одночасно, нагадав про ухвалений 30 червня 2023 року податковий законопроект №8401. Згідно з ним відновлюється ряд інших обов’язків для підприємців, зокрема використання касових апаратів РРО/ПРРО.

Податківець звернув увагу присутніх щодо погашення податкового боргу платниками податків та громадянами села Верхнє Водяне Великобичківської територіальної громади (в т. ч. з незначними сумами податкового боргу до 3 060 гривень). З метою забезпечення зменшення заборгованості до бюджетів проінформував про платників села з незначними сумами боргу.

Окремо, розповів про діючі електронні сервіси ДПС України, зокрема електронний сервіс ДПС «Електронний кабінет» та мобільний застосунок «Моя податкова».

За матеріалами Рахівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області