Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Рахівської ДПІ зустрівся з старостою села Косівська Поляна

опубліковано 21 лютого 2024 о 16:10

Нещодавно начальник Рахівської державної податкової інспекції Андрій Арділан зустрівся з старостою села Косівська Поляна Великобичківської територіальної громади Дмитром Костюком на якій розповів про актуальні питання оподаткування.

Зокрема, посадовець розповів  про порядок подання та заповнення декларації про майновий стан і доходи, термін сплати задекларованих податкових зобов’язань та наголосив на тому, які доходи підлягають обов’язковому декларуванню. Також зазначив, що з таких доходів необхідно сплатити податок на доходи фізичних осіб у розмірі 18 відсотків та військовий збір - 1,5 відсотків. Декларацію необхідно подати до податкової не пізніше 1 травня 2024 року.

Також Андрій Арділан роз’яснив про можливості сервісу «Електронний кабінет» та безкоштовного застосунку «Моя податкова».  За допомогою цих сервісів платники податків мають можливість подати декларації про майновий стан і доходи та іншу податкову звітність, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, сплатити податки до бюджету, переглянути повідомлення про нарахування майнових податків.  

Крім цього, керівник податкової інспекції нагадав про недопущення росту податкового боргу, а також про можливість отримання податкової знижки.

За матеріалами Рахівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області