Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості Деклараційної кампанії – 2024 інформують громадян в Ужгородській ДПІ

опубліковано 22 березня 2024 о 10:54

Працівники Ужгородської ДПІ продовжують інформувати платників про застосування норм податкового законодавства. Податківці повідомляють, що з 1 січня 2024 року введено в дію нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи.

Суб’єктам господарювання та громадянам розповідають про способи подачі податкової декларації про майновий стан і доходи а саме:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про  електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги». Також про сервіси   Електронний  кабінет платника податків – сервіс за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС податкову звітність, електронні документи, отримати довідки про відсутність заборгованості, отримати необхідну інформацію із загальнодоступних реєстрів.

Податківці також консультують відвідувачів ДПІ щодо користування "Електронним кабінетом платника", роз`яснюють порядок отримання електронного цифрового підпису та особливості електронного звітування.  

За матеріалами Ужгородської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області