Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Свалявській ДПІ консультують платників щодо використання електронних сервісів від ДПС

опубліковано 27 березня 2024 о 15:30

У Свалявській ДПІ проводять тренінги для платників податків щодо користування електронними сервісами від ДПС. Працівники інспекції звертають увагу відвідувачів податкової інспекції на подання звітності з використанням «Електронного кабінету платника» та розповідають про мобільний застосунок «Моя податкова».

Податківці інформують, що подання електронної звітності через сервіс «Електронний кабінет» не потребує інсталяції інших програм, він забезпечує цілодобову взаємодію платників податків з органами ДПС в режимі реального часу, онлайн.

«Електронний кабінет» – сервіс, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС та платників податків у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення.

Знайти «Електронний кабінет» можна за адресою cabinet.tax.gov.ua, а також на офіційному веб-порталі ДПС України. 

Також фахівці податкових органів розповідають про мобільний застосунок «Моя податкова». Це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.

Окрім іншого, податківці наголошують, що з 1 січня 2024 року триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році.

За матеріалами Свалявської ДПІ 

ГУ ДПС у Закарпатській області