Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Свалявської ДПІ розповідають платникам про можливості сервісу «Електронний кабінет платника»

опубліковано 25 квітня 2024 о 15:16

Фахівці Свалявської ДПІ розповідають платникам про можливості сервісу «Електронний кабінет платника», який працює цілодобово та дозволяє вирішувати чимало питань в органах ДПС дистанційно.

Для ознайомлення користувачів з роботою ЕКП функціонує розділ «Допомога», який є доступним як у відкритій так і у приватній частині кабінету та дає можливість детально ознайомить користувачам із роботою Електронного кабінета та кожним із його сервісів.

Окремо створений Сервіс «ЕК для громадян», який працює в режимі приватної частини. Він дозволяє громадянам перевірити загальну інформацію про себе як платника податків та про об’єкти оподаткування, переглянути повідомлення про обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання, подати податкову декларацію про майновий стан та доходи, подати запит про суми виплачених доходів, подати облікову картку фізичної особи – платника податків.

Більш детально про роботу «Електронного кабінету платника» можна дізнатися на офіційному веб-порталі ДПС України за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua/.

За матеріалами Свалявської ДПІ

 ГУ ДПС у Закарпатській області