Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Свалявські податківці роз’яснюють алгоритм отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами через Е-кабінет

опубліковано 16 травня 2024 о 11:38

Фахівці Свалявської ДПІ  розповідають платникам про можливості Електронного кабінету, зокрема алгоритм дій в отриманні Витягу щодо стану розрахунків з державним та місцевими бюджетами, а також цільовими фондами.

Меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету дозволяє платнику податків створити, підписати та надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами до відповідного органу ДПС за формою «F/J1300203».

Для цього необхідно  увійти до приватної частини Електронного кабінету, у меню «Заяви, запити для отримання інформації» вибрати  із переліку дати, місяця та року, за який платник бажає отримати «Витяг з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та сплати єдиного внеску». За кожний рік Запит подається окремо.

Обрати Запит на отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетом та цільовими фондами за даними органів ДПС (J/F1300204).

У вікні в полях «Регіон» та «Район» обирається відповідний територіальний орган ДПС  та натискається кнопка «Створити».

Поля форми Запиту заповнюються системою автоматично: - найменування; - прізвище ім’я, по батькові платника податків; - податковий номер платника податку або серія та номер паспорта; - дата відправлення Запиту до органів ДПС.

Автоматичне заповнення таких полів можна відмінити, знявши позначку «Авто розрахунок».

Збережений документ необхідно підписати та відправити до органу ДПС, натиснувши кнопки «Підписати» та «Відправити».

Підписаний документ можливо переглянути у вкладці «Відправлені документи» та квитанцію про обробку – у вкладці «Вхідні документи».

Відповідь на Запит платнику податків надсилається через Електронний кабінет не пізніше 15 робочих днів з дня його отримання у вигляді витягу з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами за формою «F/J1400203».

За матеріалами Свалявської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області