Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Тячеві податківці роз’яснюють особливості подання квартальної звітності онлайн

опубліковано 10 червня 2024 о 15:47

Фахівці Тячівської ДПІ інформують відвідувачів податкової інспекції щодо подання квартальної звітності та роз’яснюють новації податкового законодавства.

Під час робочих зустрічей податківці повідомляють платникам, що для формування та надсилання документів звітності в електронній формі, можна скористатися сервісом "Електронний кабінет платника" (cabinet.tax.gov.ua).

Через Електронний кабінет можна формувати та передавати до ДПС всю податкову звітність, отримувати весь комплекс адміністративних послуг, переглядати картки особового рахунку по кожному податку, отримувати консультації, а  громадяни – власники землі та нерухомого майна, можуть переглянути повідомлення-рішення на сплату майнових податків та навіть їх сплачувати.

Меню “Введення звітності” приватної частини Електронного кабінета надає можливість платникам податків створити електронні документи звітності, перевірити, підписати та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів.  

Вкладка “Вхідні” меню “Вхідні/вихідні документи” надає доступ до квитанцій щодо приймання та обробки надісланого електронного документа контролюючим органом.

Переглянути подану звітність, незалежно від способу її подання, включаючи звіти, подані на паперових носіях, можна скориставшись меню “Перегляд звітності” приватної частини Електронного кабінету.

Крім того, фахівці органів ДПС ознайомлюють відвідувачів ЦОП із застосунком "Моя податкова", за допомогою якого в режимі реального часу можна дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність та сплатити податки до бюджету.

За матеріалами Тячівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області