Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як сплатити податки через «Електронний кабінет платника», – інформують в Іршавській ДПІ

опубліковано 20 червня 2024 о 16:36

Працівники Іршавської ДПІ продовжують інформувати платників про застосування норм податкового законодавства. Днями про те, як сплатити податки через «Електронний кабінет платника» розповіли на робочій зустрічі в Іршавській ДПІ.

Зокрема, податківці роз’яснили, що в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету платник податків має доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. В зазначеному меню відображається зведена інформація станом на момент звернення в розрізі кожного виду платежу.

Також меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду.

Крім цього, платників поінформували, що з 1 травня цього року платники мають можливість отримати Витяг щодо розрахунків, починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів та платежів, а також єдиного соціального внеску, а платники, які мають податковий борг можуть ще й отримати інформацію стосовно розрахунку пені, яка буде нарахована у разі погашення такого боргу поточною датою.

Під час зустрічі податківці звертають увагу платників на використання мобільного застосунку «Моя податкова», за допомогою якого можна отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом та сплатити податкові зобов’язання.

За матеріалами Іршавської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області