Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Іршавській ДПІ роз’яснюють платникам нюанси заповнення платіжних інструкцій на сплату податків і зборів

опубліковано 11 липня 2024 о 14:11

У Центрі обслуговування платників Іршавської ДПІ на систематичній основі проводять робочі зустрічі з платниками, під час яких податківці роз’яснюють особливості заповнення документів з питань оподаткування, надають допомогу в користуванні податковими сервісами.

На черговій зустрічі з платником фахівці ДПС розповіли про нюанси заповнення платіжних інструкцій на сплату податків і зборів та заяви на отримання довідки про відсутність заборгованості перед бюджетом. 

Також про електронні сервіси ДПС, зокрема про «Електронний кабінет платника» та мобільний застосунок «Моя податкова». Зокрема, як з їх допомогою отримати повідомлення – рішення на сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та мінімального податкового зобов’язання. 

Крім цього, податківці розповіли про можливість платників взяти участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, перелік документів, потрібних для укладення Договору та про необхідність подання Декларації, у складі якої формують додаток ЄСВ 2 «Розрахунок сум добровільних внесків, передбачених договором про добровільну участь, які підлягають сплаті».

За матеріалами Іршавської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області