Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Воловецької ДПІ проводять зустрічі з громадянами щодо питань оподаткування нерухомості та земельних ділянок

опубліковано 25 липня 2024 о 14:48

У Воловецькій ДПІ фахівці проводять звірку по об’єктах нерухомого майна, земельних ділянках, роз’яснюють особливості оподаткування нерухомості та земельних ділянок, про право на пільги, за що та як нараховується мінімальне податкове зобов’язання, а також консультують щодо питань, які виникають у платників при використанні податкових сервісів та допомагають їх встановлювати.

Податківці надають роз’яснення щодо термінів сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку, мінімального податкового зобов’язання та перевіряють стан розрахунків з бюджетом по майнових податках та зборах, у разі необхідності, проводиться звірка з цих податків. Крім цього, наголошують на важливості вчасної сплати майнових податків.

У податковій інспекції також надають консультації з питань подання декларацій про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки та практичну допомогу при користуванні електронними сервісами ДПС, знайомлять громадян з безкоштовним мобільним застосунком «Моя податкова».

За матеріалами Воловецької ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області