Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оригінальність та унікальність: як працівники ДПС Закарпаття відзначають День вишиванки

, опубліковано 21 травня 2020 о 10:32

Працівники ГУ ДПС у Закарпатській області вже традиційно долучаються до оригінального проведення Всеукраїнського Дня вишиванки, який відзначається щороку в третій четвер травня.

Цього разу свято для працівників податкових органів мало  пізнавальний характер. Адже, завітавши до Закарпатського музею народної архітектури та побуту, кожен дізнався про автентичне вбрання краю, а в першу чергу, про той код та сакральний зміст, які в це вбрання закладені. У випадку із Закарпаттям – це коди унікальності та самобутності, але водночас коди діалогу культур та історій різних етносів.

У Головному управлінні ДПС краю в цей день зазвичай дотримуються національно-патріотичного «дрес-коду». Одягаючи автентичне вбрання, в такий спосіб підкреслюємо свою приналежність до української нації, працьовитого народу, пригадуємо культуру та мистецтво рідного краю, закликаючи всіх його берегти та через нього досліджувати своє коріння.

Такі свята об’єднують, надихають!

Щиро бажаємо всім закарпатцям, українцям у всьому світі, щасливої долі, яка є закодованою майстринями у кожному хрестику наших вишиванок.

Особлива подяка Закарпатському музею народної архітектури та побуту!

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Оригінальність та унікальність: як працівники ДПС Закарпаття відзначають День вишиванки