Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій Закарпаття відзначили 30-ліття від створення ДПС

, опубліковано 02 липня 2020 о 17:44

З нагоди професійного свята – Дня податківця України сьогодні, 2 липня 2020 року, в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області, в режимі відеоселектору, з усіма регіонами України відбулось урочисте засідання.

У заході взяли участь працівники та ветерани податкової служби, які поділились своїми враженнями та спогадами про роботу в податкових органах. Майже всі одноголосно зазначили, що від вміння та професійності податківців в значній мірі залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань України.

Присутні наголосили, що сумлінна праця податківці сприяє утвердженню доброчесного і  неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості, а також піднесенню авторитету професії.

Начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Ілля Матьола побажав присутнім працівникам та ветеранам податкової служби принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. – Нехай кожен день дарує оптимізм і наснагу вам і вашим родинам – міцного здоров'я, щастя, нових професійних досягнень та благополуччя, – наголосив Ілля Матьола.

Голова Ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПСУ» Закарпатської області Марта Волощук привітала всіх з професійним святом, зауважила, що відновлено в історії країни відзначення Дня податківця, побажала впевненості в завтрашньому дні та наголосила, що спільно ветерани та працівники служби спільно створюють таку Податкову службу, якою пишатимуться і поважатимуть в Україні

Нагадуємо, що податкова служба була створена згідно з постановою Ради Міністрів Української РСР від 12 квітня 1990 року «Про створення державної податкової служби в Українській РСР». Податкова служба, як підрозділ Міністерства фінансів розпочала працювати 2 липня 1990 року. Відтак 2 липня 2020 року виповнилось 30 років від дня створення податкової служби в Україні.

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • В податковій Закарпаття відзначили 30-ліття від створення ДПС