Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Закарпатті визначились із сумлінними платниками податків 2019 року

, опубліковано 03 вересня 2020 о 15:08

Закарпатську область на всеукраїнському рівні рейтингу «Сумлінні платники податків України – 2019» представлятимуть 11 суб’єктів господарювання. Таким є результат засідання Обласної рейтингової комісії конкурсу, яка обирала із 28 великих, середніх та малих підприємств, що брали участь в конкурсі.

За словами Іллі Матьоли – начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області, визначаючи сумлінного платника податків, ми засвідчуємо його високі досягнення з дотримання податкової дисципліни, кількість офіційно працевлаштованих працівників, його витрати на соціальні програми. Нам важливо все це підтримувати та заохочувати в нашому краї.

– Проведення щорічного Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» АППУ започатковано ще в 2011 році. За весь цей час мета рейтингу залишається незмінною – створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом, відзначення кращих здобутків сумлінних платників податків та підвищення їх авторитету як в бізнесі, так і суспільстві та державі. Цей Рейтинг – добра традиція, – яка демонструє, що ми маємо у нас в області багато підприємств, які неодноразово здобували перемогу на всеукраїнському рівні і щороку вони підтверджують статус «Сумлінний платник податків», – наголошує Марта Волощук – голова Територіального відділення «Асоціації платників податків України» у Закарпатській області.

Варто зазначити, що Рейтинг проводиться у два тури – на регіональному та всеукраїнському рівнях. Сумлінність платника податків визначається за результатами діяльності підприємств у 2019 році.

ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • На Закарпатті визначились із сумлінними платниками податків 2019 року