Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці надали закарпатцям майже 95 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 16 жовтня 2020 о 14:57

Протягом дев’яти місяців 2020 року в територіальних органах ГУ ДПС у Закарпатській області платникам надано майже 95 тис. адміністративних послуг. З них 78,1 – у центрах обслуговування платників. Майже 9 тис. адмінпослуг надано платникам в електронній формі.

Найпопулярнішими в Закарпатті послугами, наданими податківцями, залишаються послуга видачі картки платника податків та послуга надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Так,  протягом січня-вересня  2020 року видано 41,8 тис.  реєстраційних номерів, у т.ч. 36,8 тис. – у ЦОП.

Нагадаємо, що Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Закарпатській області надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники без черги, у зручний для них час, мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а в ЦОП м. Ужгорода – отримати ключ електронного цифрового підпису.

В умовах карантину податківці наполегливо радять закарпатцям користуватися зручними електронними сервісами. На допомогу платникам у вирішенні їх питань можуть прийти такі онлайн-сервіси: ЗІР, Електронний кабінет платника та ДІЯ.

ДПС у Закарпатській області