Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області привітали ветеранів податкової служби зі святом

, опубліковано 30 жовтня 2020 о 15:04

З нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів органів державної податкової служби, в Ужгороді, керівництво Головного управління ДПС у Закарпатській області привітало ветеранів-податківців, які стояли у витоків формування податкової служби, як у Закарпатті, так і країні загалом.

– Ви заслуговуєте на ще більшу пошану і подяку, адже ваш досвід та професіоналізм, любов до своєї професії, добрі традиції – приклад якісного підходу до вирішення складних завдань, які постають перед державними службовцями. Ваші високі моральні та етичні засади стали базою для розвитку державної податкової служби, – зауважив начальник податкового відомства Закарпаття Ілля Матьола, вітаючи ветеранів зі святом.

Сьогоднішнє традиційне святкування вкотре засвідчило вагомість та значимість того вкладу в імідж податкового відомства, який внесли та продовжують вносити ветерани та пенсіонери податкової служби, беручи активну участь в організації Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків», долучаючись до проведення масово-роз’яснювальної роботи щодо податкового законодавства та виховання податкової культури серед закарпатців.

Ілля Матьола побажав присутнім на урочистому заході та тим, хто з різних причин не зміг приїхати,  міцного здоров’я, родинного затишку, миру та злагоди, здійснення всіх найзаповітніших задумів та невичерпної енергії на довгій життєвій ниві!

ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області привітали ветеранів податкової служби зі святом