Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року закарпатці отримали понад 100 тис. адмінпослуг від податківців

, опубліковано 11 листопада 2020 о 16:23

Загальна кількість наданих адміністративних послуг органами ДПС у Закарпатській області протягом січня-жовтня 2020 року становить 104,1 тис. З них 85,4 тис. – у Центрах обслуговування платників та 12,5 тис. – в електронній формі.

Наразі у 10 ЦОП області працюють 65 працівників. Найчастіше ці фахівці з початку року надавали відвідувачам Центрів послуги видачі картки платника податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів і утриманих податків та реєстрації платниками єдиного податку.

Водночас, у Головному управлінні ДПС у Закарпатській області, на період карантину, рекомендують суб’єктам господарювання та громадянам користуватись електронними сервісами від ДПС, зокрема, Електронним кабінетом платника, сервісом надання податкових роз’яснень «ЗІР» та чат-ботом «InfoTAX». Ці сервіси допоможуть дізнатися новації у податковому законодавстві, подати звітність, сплатити податкові зобов’язання і ЄСВ тощо. Все це доступно онлайн, у зручному форматі, з особистого комп’ютера та без спілкування з контролюючим органом, що теж актуально на період карантину.

ДПС у Закарпатській області